Правилно приемане на Animal Pak

895 0
58-animal-pak-30-paketa

Добавката Animal Pak на Universal се е превърнала в основа за успеха на много днешни бодибилдъри и спортисти. Какво представляват тези Vitamins и как се приемат? За кого са подходящи и колко трябва да продължи приемът им? Можем ли от Healthstore да закупим оригинална качествена хранителна добавка с всички нужни витамини за тялото?

Бомба от витамини Animal Pak

Хранителната добавка на Universal е съставена от мултивитаминни минерални комплекси, които са предимно необходими на спортистите и интензивно трениращите бодибилдъри. Това е така, защото съдържащите се в Universal Animal Pak вещества, като различни видове аминокиселини, мощни антиоксиданти и ензими, бързо се изчерпват по време на изморителни тренировки. В основата си продуктът съдържа над 60 ключови съставки в 11 различни капсули, включително: 

  • витамини;
  • минерали;
  • аминокиселини;
  • билки;
  • бустери.

 

Комплексът ще даде на организма всички необходими за доброто му функциониране вещества, особено когато се намира в екстремни условия на физически натоварвания.

По колко пакетчета трябва да се пият на ден

Ако сте човек, който не тренира и не извършва изтощителни физически натоварвания, препоръчителната дневна доза е 1 саше. Трениращите и спортуващи хора е препоръчително да увеличат дозата на 2 опаковки. Ние от Хелтстор обаче съветваме, предварително да се консултирате с лекар дали е подходящо да приемате Universal Animal Pak, особено ако вече вземате други лекарствени средства. Не се препоръчва за кърмачки и бременни и за деца под 18 години.

За кого са подходящи

Universal Animal Pak може да се приема от жени и мъже, изпитващи силен дефицит на витамини и минерали, симптомите за които са отпадналост, липса на желание за тренировки, постоянна сънливост и т.н. 

 

Съгласно мненията и ревютата на отделни експерти и независими проучвания за действието на продукта показват, че хората които са го вземали поне 4 седмици започват значително да губят излишните си мазнини и подобряват имунитета си. Те също започват да се чувстват по-жизнени и енергични, подобряват физическите си резултати, разбира се като съчетават вземането на Animal Pak от Universal с ясно дефинирана тренировъчна програма.

Колко време трябва да се приема

Както вече беше споменато и по-горе, голяма част от съдържащите се в продукта елементи се изчерпват при интензивни тренировки и натоварвания, което налага тяхното постоянно набавяне. Това особено важи ако сте спортист, който в момента се подготвя за представяне и трябва да сте в най-добрата си форма. 

About The Author

No Comments on "Правилно приемане на Animal Pak"

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *