Водоустойчва блутут колона с микрофон от 4sales

1090 0
blutut-kolona-s-karaoke-mikrofon-vodoustojchiva

Обичате ли забавите с приятели на открито или в планината сред природата? Често ли си пеете любимите песни у дома? За всички тези случаи, добро решение би била водоустойчивата блутут караоке колона, възпроизвеждаща зашеметяващ качествен и плътен звук. Какви са особеностите на този тип озвучителни системи? Вижте в онлайн магазина от тук https://4sales.bg/blutut-kolona-s-karaoke-mikrofon-vodoustojchiva-3292

Кратко описание на Блутут колона с микрофон от 4sales

Подобен тип озвучителни и акустични продукти станаха изключително предпочитани и модерни през последните години, поради възможността им за работа на места без електричество. Много хора започнаха да ги купуват и особено тези, които обичат да се забавляват с приятели на улицата, в планината или на къмпинг, където няма електричество. В същото време, именно на подобни места партито с приятелите и познатите е най-забавно и вълнуващо.

 

Как в подобни случаи да си осигурим мощен, качествен и плътен звук? Съвсем спокойно на такива места можем да използваме красивата водоустойчива блутут колона за караоке партита с микрофон от онлайн магазина 4sales.bg. Тя има собствено акумулаторно захранване, при пълния капацитет на което устройството свири до цели 10 часа без прекъсване.

 

Също, водоустойчивата блутут колона за караоке с микрофон в онлайн магазина 4sales.bg поддържа безжичната Bluetooth технология за връзка. Това означава, че напълно безкабелно можете да свържете смартфона си към нея и да пускате любимата си музика от разстояние до 10 метра. Разбира се, входният сигнал е възможно да пристига и от друго устройство:

  • лаптоп;
  • настолен компютър;
  • таблет;
  • USB флаш-носител;
  • SD карта и т.н.

 

Нека все пак да разберем, можем ли да очакваме от възможностите на водоустойчивата караоке блутут колона с микрофон от онлайн магазина 4sales.bg мощен, качествен и плътен звук?

Нещо повече за звука

Ако се вгледате в графичното изображение на този продукт ще забележите, че корпусът му има кубична правоъгълна форма, което не е случайно. Този дизайн е избран, защото съвместно с подходящ, голям по диаметър високоговорител, който възпроизвежда ниските честоти, може да се получи изходящ качествен и плътен звук с мощен и разтърсващ бас.

 

Ами ако към него прибавим и вградените визуални светлинни ефекти, сменящи цветовете си по такта на музиката? Всичко става по-вълнуващо и по-емоционално, образувайки подходящата за парти среда. Невероятно съвременния и красив елегантен дизайн, съвместно с качествения и плътен звук на водоустойчивата караоке блутут колона с микрофон от онлайн магазина 4sales.bg ще се впише във всеки домашен интериор, така че възползвайте се!

About The Author

No Comments on "Водоустойчва блутут колона с микрофон от 4sales"

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *