6 неща, които имате предвид, когато търсите сервиз на принтери

533 0
printer

Знаете ли какво да търсите, когато ви трябва сервиз на принтери?

Вашият офисен принтер отново е забил и вие или вашият IT отдел не знаете какво друго да направите, за да разрешите проблема, с който се сблъскал вашият лазерен принтер. Изпробвали сте тактиката за решаване на проблемите, за да изключите и включите отново лазерния си принтер, да го изключите от мрежата и да го свържете отново, да рестартирате компютъра, който не може да отпечата и други, но изглежда, че нищо не работи. Трябва да наемете техник за ремонт на лазерния принтер, но как да разберете кой ще бъде най-подходящ за случая? Ето списък с най-важните неща, които трябва да търсите или да попитате вашия техник на принтера :

 

1) Колко години опит има техникът в ремонта или обслужването на лазерни принтери?

 

2) Колко години опит има в работата с лазерен принтер от вашата марка?

 

3) Сертифициран ли е вашият потенциален техник за ремонт на лазерни принтери ? За кои марки е сертифициран. Ако принтерът ви е в гаранция – уверете се, че техникът е сертифициран за вашата марка.

 

3) Цялостна грижа. Когато техникът за ремонт на принтера идва в офиса ви, искате да се уверите, че той не само се справя с проблема, който имате в момента, но прави рутинна поддръжка, за да види какво може да се обърка в бъдеще. Може би частите са износени или трябва да се почистят. Добрият техник ще почисти принтера ви по време на процеса на ремонт безплатно. Добрият техник ще направи препоръки относно своите констатации, ще предостави оферта и евентуално ще свърши допълнителната работа на място.

 

4) Честност. Важно е да имате техник, на когото можете да се доверите, че ще бъде честен с вас относно необходимите ремонти на вашия лазерен принтер.

 

5) Надеждност. Искате някой, на когото можете да разчитате да поддържа или ремонтира вашите лазерни принтери, за да ги използвате, когато имате нужда от тях.

 

6) Професионализъм. Искате някой, който да влезе във вашия офис, да извърши необходимата работа, да поправи лазерния ви принтер, да бъде любезен и професионален със служителите.

 

Затова следващия път, когато търсите техник за ремонт на офис принтер в браузъра си, уверете се, че фирмите, които проверявате, предлагат тези опит и услуги.

About The Author

No Comments on "6 неща, които имате предвид, когато търсите сервиз на принтери"

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *