Изборът на чанта не е лесен

1062 0
chanta

Дамските чанти и обувки са истинска мания за нежния пол. Факт е, обаче, че малко дами знаят как да избират подходящата за тях чанта. Какво трябва да се има предвид при избор на чанта за ежедневието.

  1. Уверете се, че е удобна за носене

Чанта, точно както облеклото ви, трябва да има ниво на комфорт, от което да сте доволни. Затова пробвайте чанта и забележете дали тя изтласква ръката ви по неудобен начин? Дали се плъзга от рамото ви твърде лесно? Трябва ли да я носите с дръжките, което не ви е в стила?

Може да ни харесва външния вид на чантата, но ако тя не е удобна за носене, а вие ще я носите много, а понякога и за дълги периоди, това ще ви ядосва често като я използвате.

  1. Уверете се, че не е твърде тежка

Всяка дама се стреми към притежанието на кожена чанта, мислейки, че инвестиция ще е за много дълго време, както е при отличен чифт кожени обувки. За съжаление, понякога кожените чанти са много тежки, дори и когато са празни, което означава, че щом я напълните, ще нося доста килограми тежест на рамото си. Това не е добре за гърба ви.

Затова тествайте чантата и забележете колко е тежка. Понякога този някой метален детайл също може да тежи на чантата – може да изглежда страхотно, но е непрактично тежък.

  1. Правилните джобове за вас

Всяка дама може сама да избере как да изглежда вътрешността на чантата ѝ. Все пак тя ще я използва и трябва да е удобна. Хубаво е чантата да има джоб, в който може да се сложи телефон, а за ключовете на колата да разполагате с външен джоб, който се затваря.

В по-малка чанта или вечерна чанта е добре да има много джобове за карти, тъй като не е практично да напъхате обичайния си портфейл, но пък трябва да вземете със себе си кредитна карта, шофьорска книжка, лична карта.

About The Author

No Comments on "Изборът на чанта не е лесен"

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *