Обувките на платформа – очарователен елемент от гардероба на всяка жена

813 0
дамски обувки с платформа

Дамските обувки на платформа са прекрасно решение за най-различни поводи и неустоимо привличат жените от всички възрасти. Те изненадват със своя очарователен стил, гъвкавост, а също така и предлага изключителен комфорт. Като добавим към тези предимства и възможността да бъдат лесно комбинирани с почти всички елементи от гардероба, любовта на дамите към този вид обувки е напълно обяснима.

Новите модели обувки на платформа наистина изумяват с разнообразие и оригиналност. Това е така, защото най-популярните марки всеки сезон предлагат нови прекрасни форми и декорации, които вълнуват ценителите на женствения и изискан дизайн. Тези модели дамски обувки понякога могат да бъдат в синхрон с уличния стил и да придават по-разчупена визия със спортно-небрежния си стил, а понякога изпълнени в класически челен цвят и форма могат да носят привкус на елегантност и стил. Във всички случаи, обаче е необходимо в гардероба си да имате поне един чифт дамски обувки на платформи.

Платформата придобива все по-интересна и дори причудлива форма – правоъгълна или триъгълна и изглежда особено елегантна и компактна отстрани. И всичко това, без да губи стабилност, за да е супер удобна за носене.

Всъщност, повечето изтъкнати дизайнери черпят вдъхновение от ранния винтидж стил и не престават да експериментират с нови форми, текстури и декоративни елементи, за да ни зарадват с истински шедьоври, ненадминати по елегантност и шик.

Дамските обувки на платформа са подходящо допълнение за различни поводи и събития. С тях можете да изглеждате по-високи, отколкото всъщност сте, а по този начин и фигурата визуално се издължава и вталява, което е огромно предимство.

Не се притеснявайте, ако смятате че ходилото на тези дамски обувки се огъва трудно и не е пластично. Много модели са изработени от леко и лесно за огъване ходило, което ще направи носенето им наистина удобно дори за дами, страдащи от плосък свод и други проблеми. Може да сте сигурна, че с такъв тип обувки, дори с равни платформа ще може да танцувате.

дамски обувки с ниска платформа

Също така правят впечатление и ярките цветове, в които дизайнерите предпочитат напоследък да решават моделите на дамските обувки с платформа и това наистина е една чудесна тенденция. Тя ни дава възможност да разнообразим визията и да балансираме, особено в случаите, когато в гардероба преобладават едноцветни, издържани предимно в неутрални тонове тоалети. Благодарение на пъстротата и свежестта на модните принтове, всяка дама може да изглежда още по-женствена в своето ежедневие.

Затова не пропускайте да се сдобиете с някой от чудните нови модели обувки на равна платформа и комбинирайте смело цветове, форми и текстури. Свежият външен вид веднага ще рефлектира и върху вашето настроение, за да ви направи по-жизнени, по-активни и по-позитивно настроени към света.

About The Author

No Comments on "Обувките на платформа – очарователен елемент от гардероба на всяка жена"

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *