Съвместният шопинг води до развод

2615 0
shopping

Ако така или иначе отношенията с мъжа или приятеля на жената не са отлични, желанието и да ходят заедно на покупки , най-вероятно ще доведе до скорошна раздяла.

Повече от половината от двойките не обичат да ходят заедно по магазините е показало проучване в интернет. Нещо повече – минимум при всяка четвърта двойка се е случвал скандал по време на шопинга в някой магазин , като единият си е тръгвал оставяйки партньора си сам в търговският обект. Проучването на сайта Quidco показва , че над 61% от двойките стигат поне до мини-скандал по време на шопинг , като интересното е , че в повечето случаи причината за него не са финансови.

Над 40% от хората споделят, че половинката им дразнещо дълго преценява и обмисля покупките , а около 45% от двойките пък имат пълно разминаване в мненията си ,какво е необходимо да се купи. Звучи невероятно , но всеки 6-ти запитан по темата за съвместното пазаруване е споделял , че именно то е било причината за скъсване на отношенията с партньора или поне за дълга раздяла.

Все пак при кои покупки възникват най-често скандали ? Организаторите на проучването са направили рейтинг на стоките , които най-често се явяват “”камъкът на раздора”.

1. Дрехи – Съвместното пазаруване на дрехи , води с впечатляваща преднина пред другите стоки, като причина за семейни скандали

2. Храна

3. Дивани и матраци

4. Избор на място за почивка , екскурзия и т.н.

5. Видео и аудио техника – най-вече телевизори

6. Избор на посещение на филм или театрална постановка

7. Килим

8. Мебели за спалнята

9. Штори , завеси и пердета

10. Избор на семеен автомобил

About The Author

No Comments on "Съвместният шопинг води до развод"

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *