В търсене на течности за електронни цигари

698 0

Електронните цигари се превърнаха в част от ежедневието на много хора, които се опитват да откажат тютюнопушенето и да го заместят с добра алтернатива. Така наречените вейп устройства са значително по-безвредни и в същото време спомагат за плавното отказване на никотиновия порок. В наши дни се предлагат множество течности за електронни цигари, за които ще разкажем в тази статия. А сега нека видим какви аромати се предлагат и къде да ги намерите на пазара.

Течности за електронни цигари – видове
Основните два вида течности за електронни цигари са никотиновите течности и безникотиновите течности. При първите има минимално съдържание на никотин (от 0 до 36 мг) и се предлагат за плавното отказване на цигарите. Все пак тези, които са свикнали с никотина, не могат да го заменят просто с някакъв аромат и да се откажат отведнъж от вредния навик да пушат. Ето защо се продават течности за електронни цигари със съдържание на малки дози никотин. Вторият вид са безникотиновите вейп течности. Това са подбрани течности, при които не се съдържат никотин и можете да се радвате на много приятни аромати, като например череша, портокал, грозде, манго, ягода. Разбира се, има и вкусове на шоколад и какао, за да се насладите на хобито си да пушите, но този път без никакви вредни за здравето вещества.

Къде се продават течности за електронни цигари?
В България има немалко магазини за електронни цигари, откъдето могат да се закупят вейп течности и устройства тип ел. цигара или наргиле. Това са специализирани търговски обекти, в които продуктите идват до крайния клиент със сертификат за качество. Ако потърсите в интернет течности за електронни цигари ще се появят много резултати на физически или онлайн магазини, където ще намерите уникални аромати, устройства, филтри и всичко, което Ви е необходимо.

Най-безвредни са безникотиновите вейп течности, тъй като те не съдържат канцерогени и могат да се използват свободно в ежедневието. За по-заклетите пушачи обаче се предлагат и течности с никотин, заместващи определена доза от обичайното тютюнопушене. Ето защо трябва да се допитате до професионалист, коя от тези течности е най-подходяща във вашия индивидуален случай. След като направите консултация ще си подберете точната течност и доза никотин за вас.

В обобщение
Пазарът за вейп устройства и течности за електронни цигари е огромен. Това се дължи на желанието на много хора да откажат пушенето на тютюн плавно или възможно най-скоро. Това ни накара да напишем всичко това за Вас, тъй като можете да се ориентирате към подходящите аромати и вкусове, с чиято помощ ще забравите за никотина, катраните и вредните вещества.

About The Author

No Comments on "В търсене на течности за електронни цигари"

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *