Нов живот за старите матраци

441 0
Матраци за спокоен сън

Съществуват много и все лесните начини старите матраци да намерят ново приложение, без да бъдат изхвърлени на някое сметище. Една хубава разработка в тази връзка е добрият топ матрак, който може да ни помогне да удължим живота на вече използвания. Много хора могат да се изненадат, когато разберат как се случва това.

Не представлява голяма трудност да се разговаря с близки и роднини, съседи или приятели, колеги в работата, които биха имали нужда от използвания матрак. Млади студенти или наскоро завършили такива, които обитават квартира под наем и не разполагат със собствени доходи биха се зарадвали на придобивката на нови за тях матраци. Списъкът на възможните получатели е безкраен. Предложени безплатно, добре запазените матраци могат да бъдат лесно вкарани в нова употреба и да са от полза на други хора.

Ако не се сетим за някой, който би желал нашите стари продукти за сън, може да се обърнем към някой от многото магазини за матраци онлайн. Съществуват организации, които имат разработени правила за приемането им и ако е почистен и в приличен вид може да отпътува до всяка една точка на страната, че и зад граница.

Ако идеята е да се изкарат малко допълнителни пари, чрез които да се възползвате от покупката на нови топ матраци, може да се обмисли варианта за продажба чрез сайт за обяви. В този случай, определено ще е необходимо матракът ви да е професионално почистен. След като това се е случило с вашите продукти за търгуване, трябва да публикувате обява на някой от специализираните сайтове. Не забравяйте да включите няколко снимки, които показват състоянието на вашия матрак в чист вид, без петна и замърсявания. Добавя се и подробна текстова част с описание на това как са почистени и как се поддържат в този вид, а също и ключовите размери и цена. Така се привличат най-много купувачи.

Също трябва да се обърне внимание на марката, ако предлагате продукт на фирма като Нани, Парадайс, Тед, Магнифлекс шансът ви да ги харесат е повече от добър. В описанието посочете тяхната твърдост и други специфични функции, ако разполагат с тях, както и цената, която се плаща за евентуалната доставка с куриер. Въпреки, че няма да получите първоначалната цена, която сте заплатили, остава чувството на удовлетвореност от продажбата на матрака и това, че сте помогнали на някой в нужда.

Ако все пак решите да запазите своя стар приятел, вече знаете че може да удължите неговия живот, чрез покупка на нов топ матрак. Топ матракът може да бъде по избор по-твърд или по-мек. Така наречения топер може да бъде и с различна дебелина от приблизително 4 до около 8 см. Тук може да видите голям избор на топ матраци – https://www.brava.bg/top-matraci

Топ матраци за спалня

About The Author

No Comments on "Нов живот за старите матраци"

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *