Да организираме незабравимо парти

372 0
веган бонбони

Желаете да отпразнувате празник, който да остане незабравим за всички присъстващи. Например детски рожден ден, уникален, весел и по–шарен в сравнение с тези до сега. Например може сами да се погрижим за украсата, музиката и здравословната почерпка. А щом каним малки и големи деца е задължително да сервираме бонбони. Но сега ще си поговорим за необикновените веган бонбони, които са сурови и включват само здравословни и полезни съставки.

За тази мисия ще трябва да бъдем забавни, изобретателни и по-организиранини, като купим нужните продукти за суровите веган бонбони. На помощ е добре да поканим малчуганите, теобичат да готвят и да участват активно в приготовленията за бъдещия купон. Идеята за веган бонбони може да се бъде приложена за вашето детско парти, но става и за всеки друг празник на малки и големи.

Ако изберем мотивът на партито да бъде морски или пиратски може да заложим съставки, които са подходящи за целта. Не се изискват кой знае какви екзотични или скъпи продукти, но все пак ще се изисква време и малко усилия. Нужно е да закупим съставки за бонбоните като кокос, фурми, мед, био какао или био шоколад, някакви ядки като кашу или орехи и накрая цитрусови плодове за аромат като портокали или мандарини. Рецептата за приготвяне на веган бонбони е лесна и бърза и ще се справите сами. Ако все пак нямате нужното време за тази хамалогия може да се доверите на здравословните десерти предлагани в rawcakes.bg – там ще откриете полезни и красиво приготвени здравословни парти десерти и веган бонбони

За да подготвим украсата за празника в унисон с темата, ще трябва да декорираме интериора така, че да наподобява пиратски кораб, островът на съкровищата или пещера. А най-добрата изненада ще бъде, ако вътре в кораба децата ги очакват 2 големи купи, пълни до горе с веган бонбони. За целта ще трябва да направим вълни, да окачим пиратско знаме, платна или мачти, рибарски мрежи, рапани и всякакви други украси, които са тематични.

Следваща стъпка за перфектния празник е да изберем подходящи маскировъчни костюми, които да напомнят на пират с превръзки, шапки, моряшки фланелки, кърпи за главата и всички останали атрибути. Може дори да включим гримьор, който да изрисува лицата на малки и големи участници в партито.
Измислянето на подходящ сценарии е отлична хрумка като всяко дете може да си има роля в играта – боцман, капитан, помощник – капитан, юнга. Ако имаме възможност може да скрием на няколко места различни “съкровища”. Например здравословните и вкусни вегански бонбони да бъдат скрити и децата да достигат до тях, само ако решат някаква задача или пъзел. По-този начин неусетно ще създадем игрова ситуация с тръпка и изненада за малките откриватели.

Желателно е да изерем музика тематична за купона с пиратска тематика. Може да организираме всичко така, че партито да бъде една весела и забавна игра на търсене на съкровища и вкусни бонбони. И въпросните съкровища да бъдат под формата на различни пиратски джаджи и лакомства, скрити незнайно къде за децата в сандъче или кърпа из клубчето, двора или мястото за парти. Това може да ви изглежда трудно за реализиране, но едно е сигурно ще се понрави много на децата. Не трябва да се отчайвате, ако приготовленията и суматохата ви идва в повече. Разделете си ангажиментите с близък или родител, чието дете ще присъства на партито. Сигурни сме, че ще ви асистират с организирането на събитието. Ако създаването на декорите и украсата ви отнеме време, може да се обърнете към парти агенция или да ангажирате под наем клуб за детски партита. Това ще ви улесни, а вие ще може да приготвите най-вкусните и полезни веган бонбони.

About The Author

No Comments on "Да организираме незабравимо парти"

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *