Най-безопасните детски спални комплекти за вашето бебе

718 0

Естествено, повечето родители припадат по сладките малки кошарки, украсени с най-бляскавите и накичени детски спални комплекти. Но тази визия не съвпада с настоящите стандарти за безопасност и за предотвратяване от задушаване, или друг инцидент.

Препоръчваме ви върху матрака на детето ви да има само предварително поставен чаршаф, без допълнителни меки предмети и т.н. Ако все пак сте решили да сложите още предмети в кошарката на бебето ви, то трябва да сте сигурни, че са безопасни или да имате едно наум, докато са в близост с детето ви. Различни организации по света са съгласни, че неправилното подбиране на детски спални комплекти може да представлява заплаха за детето ви. Повярвайте, то се нуждае единствено от матрак, който да не потъва, докато бебето ви лежи на него, и безопасно поставен чаршаф.

Можете да сложите в леглото на бебето и възглавница, но да не е прекалено висока или пухкава. За предпочитане са по-ниските и твърди възглавници. Детските спални комплекти не трябва да включват завивки, одеяла, плюшени животни и др., тъй като всички тези неща повишават риска от нараняване и дори по-сериозни последствия за детето ви. За да е приятна температурата на бебето ви, може вместо завивки, да използвате дрехи за бебета за сън и спални чували за бебета, които добиват все по-голяма популярност.

Стандартите за безопасност се подновяват непрекъснато, за това при избора ви на легълце за детето ви, търсете такова, което да е изработено през последните години. Ако послушате съветите ни, най-вероятно ще сте разочаровани от това, че креватчето на детето ви не е ,,пълно“ с всички онези екстри, които предлага пазара. Но поглеждайки от добрата страна, поне ще спите спокойни, че детето ви е в безопасност. Ако желанието да закупите по-богати детски спални комплекти не ви напуска и за секунда, те са в продажба по магазините, но подберете правилния източник, за да може да се избегнат по-големите рискове.

Изборът на детски спални комплекти за детето ви може да е много приятен и забавен процес. Когато сте на пазар за такива принадлежности, най-добре си направете списък предварително, който да държи сладките предмети далеч от количката ви за пазаруване.

About The Author

No Comments on "Най-безопасните детски спални комплекти за вашето бебе"

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *