Тапицирани спални – модерно решение за спалнята

1817 0
tapicirani-spalni-snimki-sofialand-bg

Несъмнено при завършване на ремонтните дейности у дома всеки един от нас е стигал до трудния етап, в който трябва да започнат дългите обиколки по магазините за избиране на мебели. Освен труден, този избор е и много отговорен и важен за цялостната визия на вашето местенце. Стигайки до спалнята обаче, няма нужда да се притеснявате, защото ние ще ви помогнем. Intershop.bg е онлайн магазин, в който ще откриете голямо разнообразие на продукти за спалното помещение на страхотни промоционални цени.

tapicirani-spalni-sofialand-bgПри избора на леглото в е-магазина ни ще намерите качествени спални и легла с различни големини. Но, за да придадете истински лукс и модерна визия на помещението, то задължително трябва да разгледате гамата от тапицирани спални. Всички модели са направени от най-висококачествените материали, изработени прецизно от водещи брандове в България. Изисканият им вид и дизайнерската визия са гаранция, че ще постигнете идилия, която със сигурност ще се отличава от спалните на всички ваши познати. По този начин ще избягате от класическото и ще имате уникален интериор в спалнята, за който винаги сте мечтали! Сред моделите, които можете да видите при нас са предложения на производителите на матраци Mattro, матраци ТЕД, фирма Ergonomico, матраци Don Almohadon, матраци Парадайс и друг също така популярен производител – Геномакс.

Модели тапицирани спални от матраци Mattro и матраци ТЕД

tapicirano-leglo-speis-sofialand-bgФирма за матраци Mattro разполага с голям каталог със спални и тапицирани такива, на които трудно ще устоите. Сред най-предпочитаните модели са: Легло Салвадор, легло Спейс и тапицирано легло Пикасо. И трите варианта спални легла се предлагат в комплект с подматрачна рамка и повдигаща система, която ще ви осигури място за прибиране на завивки или друго. Тапицираните легла имат възможност за избиране на различна дамаска и цветове по ваше желание, без това да указва влияние  върху цената на продукта. Която и от трите тапицирани спални да изберете, изборът ви ще бъде безпогрешен! Ще получите комфорт и дизайн, и то на страхотна цена!

Друг водещ бранд, производител на мебели за спалнята, е фирма – ТЕД. Популярна компания, доказала се през годините и поддържаща изобилие от първокачествени продукти за сън. Освен матраци, топ матраци и възглавници, можете да намерите и тапицирани спални с марката ТЕД. Те са луксозни изделия тип Боксспринг легла с внушителна визия и стабилна конструкция. Популярни модели са: спалня Lund, спалня Bergen, спалня Galaxy, спалня Polaris и Diva с чекмеджета. При всички тези спални можете да си закупите конфигурация спалнята плюс матрак или спалня + матрак + топ матрак. При тапицирана спалня – Diva с чекмеджета имате възможност да избирате дали да бъде с чекмеджета или без. Сърцевините на този тип спални са изградени от бонел или покет пружини, които поддържат тялото в правилна позиция. Спални ТЕД се предлагат в различни цветове и дамаски по избор на клиента. Към всяка могат да бъдат закупени отделно табла и крачета, които ще завършат модерния й дизайн.

Може да разгледате всички промоционални тапицирани спални, легла и обзавеждане за спалня в  Intershop.bg. Не пропускайте възможността да закупите легло, което ще допринесе на уюта на дома ви и също така ще ви избави от безсънните нощи. Можете да имате всичко това сега и то на съвсем достъпна цена.

About The Author

No Comments on "Тапицирани спални – модерно решение за спалнята"

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *