Само цената ли е водещ фактор да изберем pvc дограма вместо алуминиева?

294 0
цени за дограма от Rehau

Крайно време е Българина да престане да търси най-евтините продукти. В действителност цената се оказва решаваща при взимането на решение, но настъпи ли момента за подмяната на дограмата в жилището ни, то не бива да правим компромиси.

Първата ви задача е да определите дали дограмата да бъде с профили от пвц или пък алуминий. Като двата най-разпространени и съвременни продукта за производството на дограма е време да си направите съпоставка по отношение на качества, предимства и недостатъци, а също така и по отношение на алуминиева и pvc дограма цени.

Максимално устойчив и здрав е алуминият, но неговите недостатъци са достатъчно отблъскващи потребителя. А и цената му е по-висока от тази на ПВЦ профилите. Затова и няма съмнение, че най-продавана е пвц дограмата, която не само се отличава с изключително високи качества, но и по отношение на финансово измерение е доста по-изгодна като алтернатива.

В никакъв случай не казваме, че избора на pvc дограма е компромисен вариант. Напротив! Смяната на дървената и вече деформирана дограма с такава от ПВЦ материал определено ще внесе осезаеми разлики по отношение на това, че сметките за електрическа енергия са значително по-ниски, а досадния шум от преминаващи автомобили и крещящи съседски деца ще останат в миналото. А безспорно цената на pvc дограмата е доста привлекателна и ако откриете и професионалисти, които да извършат качествен монтаж то със сигурност ще бъдете максимално удовлетворени от тази инвестиция.

Ако и вие сте привърженици на идеята за подобряването на енергийната ефективност и спазвате основните правила за това със сигурност знаете, че именно ПВЦ профилите и прозорците от този вид се считат за номер едно в изпълнението на тази мисия. Специалистите не отричат безспорните предимства на пвц дограмата пред алуминиевата, независимо от по-ниската ѝ цена. Въпрос на индивидуална възможност, преценка на предимствата и недостатъците на предлаганите на пазара профили и разбира се цена са определящи за нашия избор на дограма.

Ако се двоумите каква марка да бъде профилът за изработка на вашата нова ПВЦ дограма, разгледайте предложенията от известните и утвърдени производители като Rehau, Veka, Salamander, Weiss Profile, Profilink и други. Може би като съотношение цена към качество най-доброто на пазара са профилите на Rehau. Тъй като те прозвеждат само профилите, от сайта им www.rehau.com може да прочетете, кои са оторизираните Рехау партньори и да се доверите на някоя фирма от вашия град.

About The Author

No Comments on "Само цената ли е водещ фактор да изберем pvc дограма вместо алуминиева?"

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *