Модни тенденции при дамските маратонки

1088 0
cherveni-damski-maratonki

През настоящия моден сезон дамите могат да бъдат спокойни – оригинални идеи не липсват и тези от вас, които държат да бъдат винаги на „гребена на вълната“ със сигурност ще останат силно впечатлени от идеите на моделиерите. Само почакайте да видите за какво става въпрос и наистина ще се удивите.

Дамски маратонки на ток

Една от най-интересните тенденции при дамските маратонки са моделите на ток, които наистина удивляват със своята смелост. Свикнали сме да свързваме удобните дамски маратонки със спортуване и свободно движение, а сега изведнъж дизайнерите ги представят в съвсем нова светлина, което определено си е голяма изненада. И така, удобната равна подметка, в някои случаи може да бъде заменена от високо токче, но каква по-добра новина за всички дами, които държат да впечатляват околните със своя уникален стайлинг?

Цветни палитри при елегантните дамски маратонки

Идеите са много и най-разнообразни, което е чудесно, но като че ли преобладаващи са красивите дамски маратонки в бяло, бежово, черно и синьо. Те лесно могат да се впишат в спортно-елегантната визия, която уличната мода налага и да бъдат адекватна част от облеклото, защото са универсални и лесни за комбинирани с другите цветове в палитрата. Що се отнася до цвета на подметката, тя обикновено е бяла, но може да бъде издържана и в други цветове, контрастни или пък обратно – допълващи тонове на основния цвят. Страхотно изглеждат красивите маратонки, чиято подметка е решена в два цвята.

Декорации

Изненадващи декорации с цветни мъниста, камъчета, ресни, бродерии и шнурчета, надписи, абстрактни елементи – разнообразието през новия моден сезон е повече от голямо. Нито един вкус не е пренебрегнат, така че, със сигурност няма да има такива, които не са открили точно това, което търсят. Декоративните щрихи могат да бъдат в различни тонове, но най-модерни за сезона са тези, които са в лилаво, морковено, бледо жълто, ярко жълто, пастелно жълто, всички нюанси на червеното или зеленото.

About The Author

No Comments on "Модни тенденции при дамските маратонки"

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *