Разкрасете дворното пространство

956 0
двор

Ако имате къща с двор, то това е чудесно място за почивка в горещите летни дни. Ако обаче се притеснявате, че вашият двор не отговаря на никакви стандарти и е занемарен, то има как да го поддържате и да го направите център на града. В случай, че в двора ви има много животни, като кокошки например, то има как да поставите капани за животни с цел защита на тези домашни създания. Можете дискретно да поставите капан за белки, като го скриете сред зеленина. Така децата няма да попадат на него, но той ще върши страхотна работа. Всичко това можете да постигнете със зеленина и храсти.

Важно е когато решите да разкрасите дворното пространство да направите така, че къщата да се вижда от улицата

Не е добре да прикривате цялата фасада с различна зеленина. Ако имате твърде много дървета около оградата, то не е лош вариант да махнете част от тях или да ги окастрите. Така ще отворите гледка към къщата си. Ако в двора ви има хаос и не знаете как да се справите с него, то чудесен вариант пред вас е да пренесете някой от насажденията на едно конкретно място, като така създадете кът в двора, който да грабне окото. Там вие можете да сложите къщи за кучета, цветя, храсти, дървета, който да са ниско или високо растящи, къща за заек, алпинеум или беседка и терариуми. Всичко това в комбинация със няколко стари мебели от гаража например.
Старите дивани можете да напълните с земя. След това в тях да засадите различни любими на вас и семейството ви цветя. Можете около тях да поставите хранилка за катерички и храсти или пък да заложите на капан за плъхове, който дискретно да бъде скрит от очите на хората. Чрез хранилки за птици и увивни растения пък можете да създадете уют в двора си и да се докоснете до природата.

About The Author

No Comments on "Разкрасете дворното пространство"

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *