Търсенето на висококачествен видео стрийминг нараства

420 0
streaming3

Най-новите изследвания, разкриват потребителски и бизнес предпочитания и очаквания за видео стриймингът.

Според няколко проучвания, проведени през 2015 и 2016 г., 68 на сто от анкетираните използват 4 или повече устройства на ден и очакват достъп до висококачествено видео на всяко от тях. Изследванията също така подчертават, че все повече организации се обръщат към видео стрийминг онлайн като важен бизнес инструмент.

Видео стриймингът се превръща в критична мисия за бизнеса:
Осемдесет и пет процента от анкетираните използват видеото като бизнес инструмент. Тъй като все повече фирми отговарят на голямото търсене на видео съдържание, те се обръщат към опции за онлайн стрийминг. Повече от 80 на сто от интервюираните са заявили, че видео по заявка и онлайн е от съществено значение в организациите. Тези открития подкрепят последните индустриални изследвания като наблягат на значителен скок в онлайн видео приемане във все повече предприятия. Опростяването на видео производството, управлението и разпределението за бизнеса ще продължи да подхранва следващата фаза на корпоративна видео революция.

Много потребители гледат видео на все повече устройства. Четиридесет и три процента от анкетираните използват четири до шест устройства на дневна база. И докато 41 процента казват, че предпочитат телевизията като източник на видео, те продължават да ползват видео на няколко устройства. Повече от 75 процента използват лични устройства като смартфони, лаптопи и таблети, за да гледат клипове всеки ден. Тъй като потребителите продължават да гледат видео на няколко устройства, бизнесите трябва да са в състояние да доставят постоянна видео стрийминг информация на всяко от тях.

Потребителите очакват висококачествено видео, независимо от устройството. Почти 90 на сто от анкетираните очакват достъп до видео на всяко устройство, но това не е единственотo, което очакват. Повече от 70 процента изискват качеството на видеото да бъде последователно навсякъде, на всяко устройство, по всяко време.

Тъй като все повече организации се обръщат към видео стрийминг за информиране, влияние и образование на потребителите, те са изправени пред предизвикателството да изпълняват исканията им за висококачествено видео на различни устройства.

About The Author

No Comments on "Търсенето на висококачествен видео стрийминг нараства"

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *